Dodatne informacije

U našem smeštaju dostupan brzi WiFi internet, omogućavajući Vam da ostanete povezani tokom boravka. Bez obzira da li planirate rad od kuće, strimujete omiljene filmove ili jednostavno delite trenutke sa svojim prijateljima na društvenim mrežama, naša brza internet veza će ispuniti Vaše potrebe.

Osim toga, nudimo i televiziju sa raznovrsnim programskim sadržajem, prilagođenim različitim ukusima. Opustite se uz omiljenu seriju ili pratite aktuelne vesti iz udobnosti našeg apartmana. Uz vrhunski WiFi i televiziju, želimo Vam omogućiti potpuno iskustvo boravka, gde se spoj modernog udobnog smeštaja i savremenih tehnoloških pogodnosti.

 

Očekuje Vas potpuno opremljena kuhinja koja će zadovoljiti i najzahtevnije gurmane! Naša kuhinja je prostor pažljivo osmišljen kako biste se osećali kao kod kuće, bez obzira na to koliko dugo planirate boraviti.

Spremni smo zadovoljiti Vaše kulinarske želje jer se u našoj kuhinji nalazi sve što Vam je potrebno. Bilo da ste ljubitelj brze kafe ujutru, planirate obrok za porodicu ili se pripremate za intimnu večeru, naša opremljena kuhinja je tu da Vam pruži slobodu i praktičnost.

Uživajte u modernim aparatima, posuđu i priboru koji su vam na raspolaganju.  Dostupnost opremljene kuhinje znači da možete uživati u domaćim obrocima ili eksperimentisati sa lokalnim ukusima dok boravite kod nas.

Vaša udobnost i zadovoljstvo su naš prioritet tokom čitavog Vašeg boravka u našem apartmanu. Nastojimo da Vaš doživljaj bude besprekoran, stoga želimo naglasiti da smo uvek tu za vas, 24/7.

Nezavisno od toga da li Vam je potrebna dodatna informacija, preporuka za lokalne atrakcije ili pomoć u rešavanju bilo kakvih nedoumica, mi smo dostupni da Vam pružimo podršku. Bilo da je reč o sitnicama poput dodatnog peškira ili posebnog zahteva za Vaš boravak.

Vaša udobnost je naša briga, i radujemo se prilici da Vam pružimo izuzetno iskustvo tokom celog Vašeg boravka. 

Vaša sigurnost i praktičnost su nam od izuzetne važnosti, stoga sa zadovoljstvom ističemo da smo za naše goste obezbedili privatni parking direktno ispred vile.

Osiguravamo Vam miran i bezbedan boravak, uz mogućnost direktnog pristupa parkingu, štoVam omogućava brz i lagan pristup Vašem smeštaju. Bez obzira na dužinu Vašeg boravka, ne morate brinuti o pronalaženju parking mesta ili bezbednosti Vašeg vozila.

Privatni parking je još jedan način na koji se trudimo da Vam pružimo bezbrižno iskustvo tokom boravka. Uživajte u praktičnosti bezbednog parkiranja i fokusirajte se na uživanje u svakom trenutku Vašeg boravka kod nas.