Apartman Radenković

Apartman “Radenković” u vili “Anastasija” na Zlatiboru predstavlja udoban i moderno opremljen prostor idealan za opuštanje i uživanje u prelepom planinskom ambijentu. Smešten na prvom spratu, ovaj apartman nudi prostranu i dobro organizovanu unutrašnjost.

Ulaz u apartman vodi vas u dnevnu sobu koja je opremljena udobnim nameštajem, savremenim dekorom i televizorom. Dnevna soba pruža prijatan prostor za druženje i opuštanje nakon uzbudljivog dana na Zlatiboru. Pored toga, prostrana spavaća soba pruža mirno utočište sa udobnim krevetom, garantujući miran san tokom noći.

Kuhinja sa trpezarijom opremljena je svim neophodnim uređajima i posuđem, omogućavajući Vam da pripremate ukusne obroke tokom boravka. Trpezarijski prostor je idealan za uživanje u obrocima sa porodicom ili prijateljima.

Kupatilo je moderno i funkcionalno, opremljeno svim potrebnim sadržajima za Vaše udobnosti. Apartman takođe nudi pristup bežičnom internetu, što Vam omogućava da ostanete povezani tokom boravka.

Lokacija ovog apartmana je odlična, sa najbližim marketom udaljenim svega 300 metara, što Vam omogućava laku nabavku potrepština. Centar Zlatibora je takođe na dohvat ruke, udaljen oko 150 metara, pružajući Vam mogućnost istraživanja lokalnih atrakcija, restorana i prodavnica.

Uživajte u svom boravku u moderno opremljenom apartmanu Radenković, gde se udobnost susreće sa prelepim planinskim pejzažima Zlatibora.